Dubai

0
29.09.2020

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

131

Dubai

Odihnă cu copiii în Dubai. Bilete avia din Chișinău

Multe familii consideră orașul Dubai ca fiind un loc perfect pentru odihnă cu copiii. În primul rând, acest oraș este extrem de dezvoltat, și aici puteți găsi o mulțime de distracții atât pentru adulți, cât și pentru copii. Iar în al doilea rând, aici sunt multe hoteluri pentru familii, iar calitatea deservirii în acestea este foarte înaltă.

Dacă veniți în Dubai împreună cu copilul Dvs, fiți sigur, că în orice hotel personalul va avea grijă ca vacanța Dvs să fie un succes.

În hotelurile pentru familii, de copilașii Dvs cei mai mici se vor ocupa animatorii, dădacele și educatorii. Pe cei mai mari îi așteaptă excursii interesante, terenuri de joacă, bazine speciale cu încălzire, terenuri pentru sport și chiar discoteci pentru copii.

Apropo, încă un avantaj important al hotelurilor din Dubai este faptul că toate restaurantele acestora au meniuri pentru copii. Astfel, nu veți fi nevoit să vă gândiți ore în șir pentru a alege ceva pe placul micuțului Dvs.

Emiratele Arabe Unite sunt considerate drept țara cu cel mai înalt nivel de securitate din Orientul Mijlociu, iar Dubai – drept cel mai sigur oraș din lume. Un aspect important în luarea deciziei de a petrece vacanța cu copiii într-o țară din Orient.

Marea din Dubai este foarte curată, nisipul este moale, mărunt și de un alb imaculat. Un loc perfect de distracții pentru copii. Plajele locale sunt bine-echipate și fiecare este supravegheată de câte un salvamar. Astfel, puteți să nu vă faceți griji atâta timp cât copiii sunt în apă, dar și ei la rândul lor nu trebuie să conteze pe ajutor străin. Deoarece siguranța copilului este în primul rând obligația Dvs.

În oraș nu sunt prea multe locuri de atracție, iar acestea sunt concentrate în mare parte în centrele mari comerciale și în clădirile din apropiere.

Dacă planificați să plecați în Dubai cu toată familia, numaidecât vizitați Dubai Aquarium. Acesta este un loc extrem de interesant și frumos, unde chiar și părinții vor rămâne surprinși de unele lucruri. Dubai Aquarium este cel mai mare parc marin din lume, cu peste 33000 de exemplare de specii diferite. Pe lângă aceasta, vă recomandăm să mai vizitați:

  • Grădina zoologică din Dubai – cea mai veche din peninsula Arabică, cu peste 1,5 mii de animale
  • Parcul de distracții Wonderland
  • Parcul acvatic – sunt multe, alegeți-l pe cel mai apropiat

Unicitatea vacanței cu familia în Dubai constă în faptul că aici toți se vor simți confortabil. Chiar și cele mai mici mărunțișuri aici sunt atât de bine-gândite, încât e practic imposibil să vă întoarceți acasă cu impresii neplăcute.

Cum ajung în Dubai din Chișinău?

Dacă planificați o călătorie cu toată familia în Dubai, vă recomandăm să rezervați biletele de avion Chișinău-Dubai pe site-ul iTrip. Întreaga procedură ocupă nu mai mult de 5-7 minute din timpul liber. Important este să alegeți data zborului și să găsiți cele mai ieftine bilete de avion în Dubai.

Aeroportul este situat la doar 5 km de la centrul orașului și, datorită logisticii dezvoltate, nu aveți nevoie să arendați un automobil. Astfel, evitați cheltuielile pentru transfer din aeroport.

Prețurile la biletele de avion în Dubai pot varia în dependență de dată și chiar de locul de plecare. De aceea, pe site-ul nostru găsiți nu doar bilete cu zbor din Chișinău, dar și oferte de la companiile aeriene străine cu zbor, spre exemplu, din București.

Contacte iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md