Paris

0
From€215
From€215
16.05.2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

162
3 nopti

Paris

Shopping în Paris. Bilete de avion ieftine din Chișinău

Shopping-ul este cea mai preferată modalitate de distracție a turiștilor în Paris. Da, într-adevăr este o distracție, deoarece buticurile pline de culori, străzile pitorești și atmosfera inedită a orașului vă vor ridica dispoziția și vă vor scufunda într-o lume a armoniei depline. Indiferent de faptul că prețurile aici nu sunt chiar cele mai joase din Europa, cu siguranță nu veți simți nici un fel de disconfort.

iTrip.md | Авиабилеты в Париж

Avantajul shopping-ului în Paris constă în faptul că aici puteți găsi mărfuri de uz casnic, haine, articole de parfumerie și accesorii pe placul tuturor la prețuri diferite. Chiar dacă sunteți un turist cu buget limitat, în outlet-urile și piețele parisiene veți putea găsi lucruri destul de ieftine, dar foarte originale de la designeri renumiți.

Nemaivorbind de faptul că Parisul este capitala mondială a modei. Și dacă doriți să vă alăturați culturii shopping-ului, să vă dezvoltați simțul stilului și să înțelegeți tendințele actuale ale modei, vă recomandăm insistent să vizitați acest oraș.

Când e cel mai bine să zbor în Paris din Chișinău pentru shopping?

Cel mai bine e să căutați bilete de avion Chișinău-Paris în sezonul de cumpărături. Însă în Paris sezoanele de cumpărături sunt controlate de stat, iar în departamente diferite reducerile pot începe în perioade diferite. Dar diferența de obicei nu este prea mare – până la 1 săptămână.

Sezonul de cumpărături se desfășoară de 2 ori pe an și începe:

  • Iarna – la începutul lui Ianuarie
  • Vara – la finele lunii Iunie

Durează acesta de la 4 până la 6 săptămâni, dar cel mai bine e să căutați biletele de avion Chișinău-Paris anume pentru începutul sezonului de cumpărături.

Deja peste 1-2 săptămâni, pe rafturile magazinelor apare un haos. Mulțimile de turiști și localnici formează rânduri în cabinele de probă, iar procesul se întinde pe ore în șir. Pe lângă aceasta, dacă urmăriți în prealabil prețurile la bilete avia Chișinău – Paris pe site-ul iTrip, puteți găsi oferte foarte avantajoase și rezerva bilete de avion ieftine în Paris cu zbor din Chișinău fără escale.

Dar dacă nu reușiți să nimeriți în sezonul de cumpărături, nu e nevoie să vă indispuneți. Găsiți cele mai ieftine bilete de avion din Chișinău în Paris și faceți o excursie prin outlet-uri. Acolo veți putea găsi haine din colecțiile precedente la prețuri foarte reduse.

TOP 5 locuri de vizitat:

  1.    Galeries Lafayette – centrul de concentrare a celor mai scumpe buticuri cu haine de brand. Scump, foarte scump și frumos
  2.     Strada Rue de Rivoli – aici sunt amplasate zeci de buticuri cu haine de modă pentru venituri diferite. Vizitând acestă stradă, cu siguranță veți găsi ceva pe plac
  3.     Starada Rue Saint Honoré – esența luxului Francez. Aici sunt amplasate atelierele creatorilor renumiți de modă, dar și magazinele de categorie medie de preț
  4.      Saint-Ouen – piață de vechituri, unde puteți găsi lucruri originale la prețuri reduse. Dacă nu vă consderați un shopaholic înrăit, sunteți pur și simplu obligat să vizitați această piață
  5.      La Vallée Village – cel mai mare outlet din Paris. Aici fiecare poate cumpăra haine de la designeri renumiți la prețuri destul de rezonabile. Tot aici sunt expuse haine din colecțiile precedente, iar uneori puteți găsi lucruri demne de atenție cu o reducere de 80-90%
Câți bani să iau cu mine?

În unele magazine de epocă puteți găsi blugi cu doar 7-15 euro, iar un fular stilat la doar 3-5 euro. Asemenea prețuri, bineînțeles, nu găsiți în toate magazinele, dar dacă dispuneți de ceva timp, shopping-ul în Paris poate deveni destul de ieftin.

Un cumpărător cu buget redus va avea nevoie de doar 150-300 de euro, cu care va putea cumpăra câteva seturi de haine, un parfum din cele mai puțin costisitoare și câteva accesorii.

Dacă nu dispuneți de suficient timp pentru a căuta outlet-urile și magazinele de epocă cu prețuri reduse, va trebui să scoateți din buzunar o sumă mai mare. Dacă planificați o vizită prin câteva rețele de brand-uri renumite, orientați-vă la suma de 300-500 de euro. Aceasta va ajunge pentru câteva seturi de haine de la Promod, H&M, Zara pentru o persoană, câteva accesorii sau un parfum.

* Atrageți atenție că în sezonul de cumpărături și reduceri cheltuielile Dvs vor fi 30-40% mai mici

** Dacă suma cumpărăturilor într-un magazin/rețea depășește 175 de euro, Dvs nu sunteți locuitor al UE și aveți vârsta mai mare de 15 ani, atunci puteți conta pe rambursarea a 15% TVA de la prețul cumpărăturii Dvs.

Zborul de la Chișinău

1 persoană

 

FLY One

215 €+30 € bagaje

 

ODYSSEY BY ELEGANCIA

229 € DBL

 

 

Contacte iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md