Thailanda

0
From€1,060
From€1,060
08.03.2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

125
8 nopți

Thailanda

Odihnă la mare în Thailanda. Bilete de avion din Chișinău

Thailanda este o stațiune de paradis, cu mări azurii și plaje de un alb imaculat. Anume această imagine apare în mintea turiștilor când aleg această destinație pentru vacanță. Palmieri de cocos, recife de coral, plaje perfecte, bucătărie națională diversificată – toate aceste lucruri într-adevăr vă așteaptă la stațiunile din Thailanda.

Vacanța în Thailanda vă garantează impresii de neuitat și dorința de a reveni în aceste locuri.

Odihna în Thailanda este avantajoasă din aspectul prețurilor. Aici prețurile la cazare și distracții sunt destul de mici, iar mâncarea este foarte ieftină.

Litoralul Thailandei este spălat de două mări: Marea Andaman și Marea Chinei de Sud.

Dacă v-ați plictisit de Turcia și Egipt, Thailanda vă va putea impresiona și va dezvălui doleanțele Dvs interne. Pe lângă plajele de bază, aici veți găsi o mulțime de insulițe, unde puteți pleca în căutare de liniște și depărtare de la societate.

Unde sunt cele mai bune plaje?

  • Patong, Karon și Kara – cele mai bune plaje din Phuket. Sunt bine-amenajate, noaptea se deschid multe cluburi, pretutindeni răsună muzica și veselia.
  • Surin și Kamala – plaje mai liniștite pentru perechi tinere. Se potrivesc perfect pentru odihnă cu familia și copiii.
  • Insula Koh-Chang – locul perfect pentru a se retrage de la zgomotul orășenesc. Viața aici merge într-un tempou lent, calm, pretutindeni domnește liniștea și pacea.
  • Ko Samui – frumos, calm și foarte interesant. Peisajele nemaipomeinte sunt perla acestei insule. Probabil cel mai bun loc din Thailanda.
  • Krabi – un loc perfect pentru windsurfing și alpinism.
Când e cel mai bine să zbor în Thailanda?

Dacă planificați o vacanță în Thailanda, căutați bilete de avion pentru perioada septembrie-martie. Atunci temperatura apei se menține la +25 °C, iar ploile sunt foarte rare.

Spre Anul Nou numărul de turiști crește. Din acest motiv crește și prețul la biletele de avion în Thailanda. De aceea, dacă planificați o odihnă pentru această perioadă, mai bine rezervați biletele de avion din Chișinău în Thailanda din timp. Pe site-ul iTrip puteți cumpăra biletele Chișinău-Thailanda fără a ieși din casă. Serviciul vă oferă posibilitatea să monitorizați schimbările de preț la biletele de avion și să rezervați cea mai ieftină variantă pentru orice dată convenabilă Dvs.

După martie vremea din Thailanda începe să se strice, iar în iunie-august cel mai bine este să evitați călătoriile în această direcție. Această perioadă este nepotrivită pentru o vacanță la mare.

Zborul de la Chișinău

1 persoană.

Turkish Airlines

OLD PHUKET KARON BEACH

1060 € DBL cu micul dejun

 

CONTACTE iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md