Egipt

0
From€425
From€425
21.01.2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

173
7 nopți

Egipt

Odihnă la mare în Egipt. Bilete de avion din Chișinău

Egiptul deține demult titlul de centru al turismului. Anual, aici vin milioane de oameni pentru a se odihni sub soare și a se scălda în apele Mării Mediterane și Roșii.

Avantajul acestei stațiuni constă în faptul că marea și plajele sunt accesibile anul-împrejur. Totodată, orice persoană se va simți aici confortabil. Companiile de tineri se pot odihni în numeroasele cluburi și restaurante, diverii se pot scufunda în apele Mării Roșii, iar familiile se pot odihni pe plajele liniștite și curate de pe litoral.

Odihna cu copiii în Egipt promite a fi nu doar o aventură marină captivantă, dar și interesantă din aspectul locurilor de atracție. Dacă decideți să luați o pauză de la mare și plaje, puteți pleca în excursie pentru a vizita patrimoniul cultural al țării: piramidele, mormintele faraonilor, deșerturile, etc.

Unde sunt cele mai bune plaje?

Cele mai bune plaje sunt situate în regiunile Sharm-el-Sheikh și Hurghada. În primul rând, acestea sunt foarte îngrijite, iar în al doilea rând, aici este cel mai politicos personal.

  • În Hurghada merită să atrageți atenție la plajele «Dream Beach», «Mahmya», «Mohito», «Old Vic», «Paradise Beach».
  • În Sharm-el-Skeikh cel mai bine este să optați pentru plajele «Sharm-el-Maya», «Ras Um El Sid», «Garden’s Bay», «Ras-Nasrani».

Specificul acestor plaje este intrarea lină în apă, marea caldă și curată. Așa că acestea vor fi un loc perfect pentru orice turist.

Când să zbor la mare în Egipt?

Sezonul turistic aici durează anul-împrejur. Dar dacă veți analiza mai detaliat, veți observa că sunt perioade când vacanța va fi mai mult sau mai puțin confortabilă.

Perioada perfectă este toamna. Temperatura apei este confortabilă, activitatea soarelui este perfectă pentru un bronz ideal.

Iarna este de asemenea o perioadă confortabilă, însă vânturile devin un pic mai puternice. Pe lângă aceasta, în decembrie-ianuarie prețurile la biletele de avion în Egipt cresc. Începe sezonul de concedii și mulți doresc să se odihnească sub soarele din Egipt. De aceea, dacă planificați o vacanță în această perioadă, cel mai bine este să rezervați biletele în Egipt pe site-ul iTrip.

Puteți cumpăra biletele de avion Chișinău-Egipt și pentru perioada de vară, însă în această perioadă aici este o arșiță insuportabilă, iar odihna devine foarte problematică. Însă, datorită acestui fapt, prețurile la biletele de avion în Egipt sunt un pic mai scăzute.

Zborul de la Odesa

1 persoana.

 

Charter anex tour

 

 

IL MERCATO HOTEL & SPA SHARM EL SHEIKH

425 € DBL all inclusive

 

 

CONTACTE iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md