Antalya

0
From€400
From€400
21.01.2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

130
7 nopți

Antalya

Odihnă la mare în Antalya. Bilete de avion din Chișinău

Titlul Antalyei de cea mai bună stațiune turistică din Turcia este într-adevăr bine-meritat. În primul rând, acesta este cel mai mare oraș de pe litoralul Mării Mediterane din Turcia și una dintre principalele destinații ale rivierei turcești.

Litoralul Antalyei este cunoscut pentru infrastructura sa dezvoltată și apele curate ale Mării Mediterane. Aici sunt situate majoritatea hotelurilor cu renumitul sistem turcesc «all inclusive», iar calitatea deservirii este absolut impecabilă.

Plajele sunt curățite regulat de gunoi și resturile creaturilor marine, lucrătorii urmăresc starea generală a litoralului atât pe suprafață, cât și în mare. Însă majoritate hotelurilor dispun de plaje proprii, care sunt absolut gratuite pentru oaspeții acestora, iar ceilalți turiști pot veni aici contra unei sume mici de bani.

Odihna în Antalya presupune nu doar mare și plajă. Aici veți găsi o mulțime de distracții, locuri pentru odihnă culturală și shopping. Aici sunt atât de multe monumente culturale și istorice, încât nici măcar o săptămână întreagă nu va fi de ajuns pentru a le vizita pe toate.

Totuși, dacă optați pentru o vacanță pe litoralul mării, noi am pregătit o listă a celor mai bune plaje ale acestei stațiuni. Lista include atât plaje pentru tineret, cu o mulțime de baruri zgomotoase și cluburi de noapte, cât și locuri pentru odihnă cu familia și copiii.

Unde sunt cele mai bune plaje?

Dacă planificați o vacanță în Antalya, vă recomandăm următoarele plaje:

  •        Topçam – cea mai curată plajă din Antalya. Apa aici este limpede, atmosfera este calmă și confortabilă, frumusețea naturii este de nedescris.
  •        Beach Park – cel mai popular loc de odihnă pentru tineret. Pe lângă plaja imensă și curată (1,5 km în lungime), aici sunt multe locuri pentru distracție. Seara au loc multe petreceri
  •        Lara – o plajă perfectă pentru odihnă cu familia și copiii. O atmosferă liniștită și calmă. Plaja este acoperită de nisip alb și moale, intrarea în apă nu este abruptă și se potrivește perfect pentru copii. Acest loc chiar a fost premiat cu Steagul Albastru – cea mai înaltă decorație pentru curățenia litoralului și a apelor mării.
Când să zbor la mare în Antalya?

Marea Mediterană ce spală litoralul Antalyei creează condiții confortabile pentru odihnă. Datorită climatului moale și lipsei precipitațiilor, vacanța la mare în Antalya va deveni una absolut perfectă. Sezonul turistic aici durează din mai până în noiembrie, dar cel mai bine este să căutați biletele de avion în Antalya cu zbor din Chișinău pentru a doua jumătate a verii.

În mai-iunie apa se încălzește până la +20+22 °C. Această temperatură este convenabilă pentru scăldat, doar dacă nu plecați în vacanță cu copiii. În iulie-septembrie temperatura apei ajunge deja până la +25+27 °C.

Însă, dacă nu tolerați temperaturile ridicate, cel mai bine este să căutați biletele de avion Chișinău-Antalya pentru lunile mai, octombrie sau noiembrie. Atunci vremea este mai confortabilă, apa din mare este un pic mai rece, însă dispare arșița insuportabilă. Orice sezon în Antalya este foarte aglomerat, de aceea cel mai bine este să cumpărați biletele de avion Chișinău-Antalya din timp.

Pe site-ul iTrip puteți rezerva biletul convenabil timp de doar 5 minute. Sistemul automat vă va oferi cele mai ieftine bilete de avion în Antalya. Vă rămâne doar să completați un formular scurt și să achitați biletul.

Zborul de la Chișinău

1 persoană.

 

Turkish Airlines

   

CLUB SALIMA

400 € DBL all inclusive

 

 

CONTACTE iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md