Sankt Petersburg

0
From€188
From€188
29.11.2020

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

105
3 nopți

Sankt Petersburg

Bilete de avion Chișinău - Sankt Petersburg. Zboruri directe de la Air Moldova

Sankt Petersburg este considerat drept capitala culturală a Rusiei. Unul dintre cele mai frumoase și unice orașe din lume. Istoria bogată și patrimoniul cultural ale acestui oraș impresionează prin grandoarea lor. Puține orașe ale lumii se pot mândri cu un număr atât de mare de locuri de atracție, muzee, teatre, monumente și palate.

Centrul istoric al orașului se găsește sub patronajul UNICEF. Acesta este un loc unic, deoarece doar aici puteți întâlni templele a 42 de confesiuni, inclusiv moscheea cu cupola din porțelan, mănăstirea budistă și chiar capela Ordinului de Malta. Vă va lua câteva zile doar pentru a vizita toate aceste locuri.

Pentru a admira din plin toată frumusețea orașului, merită să plecați în Sankt Petersburg pe cel puțin o săptămână, însă, dacă nu dispuneți de suficient timp, nu renunțați la o călătorie atât de palpitantă. 2-3 zile sunt de ajuns pentru a simți din plin atmosfera orașului și a vă îndrăgosti de maiestuozitatea acestuia.

Chiar și podurile din Sankt Petersburg merită o atenție deosebită. Mulțimea de râuri, canale și izvoare formează 42 de insule, unite între ele prin poduri. În total, în Sankt Petersburg și împrejurimile acestuia se numără peste 500 de poduri, inclusiv 20 mobile.

Indiferent de durata călătoriei Dvs în Sankt Petersburg, numaidecât trebuie să vizitați:

  •         Centrul istoric al orașului (Muzeul Ermitaj și Piața Palatului, Călărețul de bronz)
  •         Insula Vasilievsky (Kunstkammer, Palatul Menșikov)
  •         Partea Petrograd (Fortăreața Petru și Pavel, Catedrala Sfântul Vladimir, Muzeul de artilerie, grădina zoologică)
  •         Palatul Peterhof
  •         Orașul Pușkin (Țarskoe Selo)
  •         Orașele Gatcina și Kronstadt

Principalul avantaj al orașului Sankt Petersburg constă în faptul că aici mereu veți găsi o ocupație. Dacă v-ați plictisit de plimbări prin locurile renumite de atracție turistică, puteți să dedicați timpul shopping-ului sau să stați într-o cafenea și să admirați peisajele uluitoare ale orașului. Viața nocturnă din capitala culturală de asemenea vă poate impresiona. Aici veți găsi o mulțime de cluburi și distracții pentru tineret. De aceea, ziua puteți să vă odihniți cultural, iar seara și noaptea – să vă distrați pe cinste.

Prețurile la distracții și excursii spre locurile de atracție sunt destul de favorabile și, considerând comoditatea cursului valutar din Rusia, chiar și cea mai activă vacanță în Sankt Petersburg poate fi destul de ieftină.

Cazarea de asemenea nu este o problemă. Veți găsi un număr mare de oferte de la persoane fizice, care dau în arendă apartamente și camere în apart-hotele. Prețul pentru o zi și o noapte începe de la 20$.

Cum ajung în Sankt Petersburg din Chișinău?

Zborurile Chișinău – Sankt Petersburg sunt efectuate regulat de companiile aeriene naționale. Zborurile directe în Sankt Petersburg sunt cotate și mult mai avantajoase, decât călătoria cu autobuzul. Puteți procura biletul de avion Chișinău – Sankt Petersburg cu mai puțin de 200$ și să ajungeți la destinație în doar 2 ore. Călătoria cu autobuzul, de sigur, este de două ori mai ieftină, însă va trebui să petreceți 36 de ore în drum.

Puteți procura Biletele de avion din Chișinău în Sankt Petersburg în orice moment al zilei. Trebuie doar să accesați site-ul iTrip și să utilizați serviciul de căutare a biletelor ieftine de avion. Conform parametrilor căutării, veți primi o listă cu cele mai avantajoase oferte pentru data indicată, după care puteți imediat rezerva biletul, fără a ieși din casă.

Zborul de la Chişinau

1 persoana

 

Air  Moldova

188 €+10 € багаж

 

NEVSKY HOUSE

70 € DBL cu micul dejun

 

 

Contacte iTRIP

Biletele pot fi comandate la biroul nostru

2012 Chisinau,
str.31august 1989 58, of.31
Republica Moldova

+373 (69) 877 878

+373 (22) 877 878

info@itrip.md

itrip.md