Sistemul online de rezervare și procurare a biletelor de avion ITRIP.md

Serviciul ITRIP.md oferă fiecăruia posibilitatea de a găsi și a procura bilete de avion ieftine în Moldova de sine stătător, fără intermediari. Puteți singur alege timpul convenabil, selecta ruta și chiar opta pentru o companie aeriană anumită. Dar principalul avantaj al serviciilor noastre constă în faptul că procesul de rezervare și achitare a biletelor de avion în Moldova se petrece fără pierderi de timp pentru a ajunge la locul vânzării biletelor și așteptări obositoare în rând. Toată procedura durează nu mai mult de 5-7 minute din timpul Dvs.

Noi lucrăm pentru confortul clienților noștri și acordăm atenție maximă nevoilor lor. Principiul activității noastre este oferirea serviciilor unice la cele mai înalte standarde mondiale, în combinație cu utilizarea tehnologiilor de ultimă generație.

Parteneriatul cu sistemele internaționale de rezervare a biletelor de avion vă oferă posibilitatea se a primi informații actuale despre zborurile existente în regim real-time. Aceasta presupune oportunitatea de rezervare și procurare a biletelor de avion în Moldova în orice direcție, de la peste 800 de companii aeriene, în orice moment al zilei.

ITRIP.md adună informația despre toate biletele de avion accesibile la moment într-un singur loc. Portalul reînnoiește constant baza existentă, suplinind-o cu ofertele actuale ale companiilor aeriene, prețuri speciale și oferte promoționale la bilete de avion, oferind clienților săi posibilitatea de rezervare online.

Cu noi procurarea biletului de avion devine cât se poate mai simplă: căutați pe site-ul nostru cel mai scăzut preț la direcția selectată și apăsați butonul «rezervare». Datorită serviciilor noastre, găsirea unui bilet de avion ieftin în Moldova acum este foarte simplă. Înainte de a selecta destinația, puteți să comparați prețurile la bilete de avion în Moldova de la companii aeriene diferite.

Noi suntem o echipă tânără și creativă. Și dorim ca Dvs să călătoriți cât mai des, cât mai interesant și la cele mai avantajoase prețuri. Noi întotdeauna avem un răspuns precis la întrebarea «cât costă un bilet de avion în Moldova?». Utilizați sistemul nostru online de căutare a biletelor de avion și noi vom găsi cele mai joase tarife pentru bilete de avion.

Noi suntem siguri, că dacă fiecare dintre noi va face ceea la ce se pricepe cel mai bine, numărul persoanelor fericite va crește exponențial. Noi vom îndeplini orice dorință a Dvs de a călători, ghidându-ne după următoarele principii: viteză, confort, accesibilitate.

 

Utilizați serviciile noastre pentru a economisi timpul, pe care-l veți putea acorda oamenilor dragi: adulți sau copii, care sunt alături sau se află în străinătate. Veți deveni un pic mai fericit, ceea ce va însemna că iTrip.md nu a fost creat în zadar.

Site-ul ITRIP.md este un serviciu online pentru rezervare și procurare a biletelor de avion, creat de compania GRAND VOYAGE

Compania GRAND VOYAGE activează pe piața transportului aerian al pasagerilor de 8 ani. În rezultatul celor 3 trimestre ale anului 2016, agenția GRAND VOYAGE a devenit una dintre cele mai mari agenții turistice din Republica Moldova după numărul de turiști deserviți.

 

Rechizite bancare

Voyage Prestige SRL
2012 Chisinau,str.31august1989,58,of.31
Republica Moldova
Cod fiscal: 1007600030834
Cod TVA: 0209512
022 277-232
Licentia : AMMII 050694.

BC Mobiasbanca-Groupe Societe Generale SA
bd.Stefan cel Mare,81A, mun. Chisinau

LEI:
IBAN : MD44 MO22 24AS V960 7060 7100
SWIFT: MOBBMD22XXX